Isabel har precis påbörjat Mastersprogram inom informationssäkerhet på Luleå Tekniska Universitet. Innan dess så studerade hon både IT- och ekonomiprogrammet och Organisation- och Ledarskapsprogrammet på Malmö Universitet. Där har hon både fokuserat på management och det tekniska inom informatik. De kommande två åren på Luleå Tekniska Universitet kommer hon att specialisera sig på ledning och styrning av informationssäkerhet med en socio-teknisk bakgrund.

Security Solution är stolta att presentera Isabel som vår nya trainee för säkerhetsskydd, informationssäkerhet och GDPR, hon kommer även vara en del av vårt DSO-team.

Lunds kommun fortsätter att utveckla och uppdatera sin konsekvensbedömning gällande Microsoft 365. Security Solution ska stötta kommunen i detta arbete genom att identifiera risker utifrån genomförd omvärldsbevakning och nya omständigheter i kommunen. Security Solution stöttar med våra gedigna och beprövade metoder för konsekvensbedömning och kvantitativa analyser.

Microsoft 365 är en molnbaserad digital plattform som förser kommunens medarbetare med en verktygslåda för bättre och effektivare kommunikation, samarbete och mobilitet.