Tidseffektiv riskhantering med hjälp av IT-stöd!

Vi presenterar vårt digitala stöd uSecure där vi visar hur du kan förenkla din riskanalysprocess. Med vår webbaserade analysplattform blir riskanalysarbetet mer enhetligt, tydligt och tidseffektivt för alla i din organisation.

Vårt fokus har varit att skapa ett användarvänligt verktyg så att all berörd personal ska kunna använda analysstödet utan förkunskaper.

Många organisationer saknar ett bra arbetssätt för riskhantering och rutiner för att genomföra riskanalyser. Uppföljningen av åtgärder är ibland bristfällig, vilket påverkar effekt och kontinuitet av riskhanteringsarbetet.

På detta seminarium beskriver vi, med hjälp av uSecure, en metod som strukturerat tar hand om hela riskhanteringsprocessen med användarvänligheten i fokus. Totalbilden av ett analysarbete visas på ett effektivt sätt då kopplingen mellan avvikelser och åtgärder blir tydligare ner till varje unik användare.

Förevisningen leds av Security Solution Scandinavias VD Anders Möller och systemarkitekt Peter Thureson som har mångårig erfarenhet av riskmanagement, både från offentlig verksamhet och näringsliv.

  

Varmt välkommen!
 

Tid och datum Torsdagen den 27 oktober kl. 8.00 – 09.30. Frukost serveras från 7.30 

Plats På vårt kontor: Security Solution Scandinavia AB, Mölndalsvägen 93, Göteborg, 5 våningen

Pris Seminariet är kostnadsfritt 

Anmälan Anmäl dig och dina kollegor senast måndagen den 24 oktober.
Vi har ett begränsat antal platser så tveka inte att anmäla dig snarast!

Mail: seminarie@securitysolution.se senast den 24 oktober.
Tel: 031-761 45 89

www.securitysolution.se