Security Solution är ett företag som är specialiserat på informationssäkerhet, organisationer att skydda sin information och data, samt att minimera riskerna för  cybersäkerhetsincidenter.   

Vi söker efter studenter och nyexaminerade med intresse inom områden som informationssäkerhet, dataskydd och cybersäkerhet i samband med praktik och trainee. 

Den yrkesrollen vi tidigare har anställt i samband med praktik eller trainee inkluderar: 

  • Konsult inom informationssäkerhet, cybersäkerhet och dataskydd.

Denna roll innebär att hjälpa våra kunder att utvärdera och stärka sin informationssäkerhet, cybersäkerhet och dataskydd genom att identifiera sårbarheter, genomföra riskbedömningar och utveckla säkerhetsstrategier.

För att söka praktik eller trainee hos oss skickar din ansökan till ansokan@securitysolution.se. Ansökan skall inkludera följande information: 

  • Namn och ditt CV
  • Skola samt program och kurs du är inskriven på
  • Ett personligt brev där du beskriver dig själv och varför en plats hos oss skulle passa just dig
  • Kontaktuppgifter där vi kan nå dig
  • När du planerar att påbörja din praktik eller trainee

Vi kräver ingen erfarenhet men att du har ett intresse för olika aspekter av informationssäkerhet, cybersäkerhet och dataskydd ser vi som viktigt. 

Efter avslutad praktik eller trainee har vi på Security Solution alltid som målsättning att fortsätta med en anställning som trainee eller junior konsult beroende på prestationer och ömsesidigt intresse.

Vi ser fram emot din ansökan!