Efter att ha drivit sitt analysarbete i några år utan systemstöd har nu Götene Kommun beslutat sig att återaktivera sin RISKsolution-licens.
- Det är alltid roligt att få en sådan bekräftelse på att vi ligger helt rätt i tiden med våra analysprodukter, säger Security Solutions säljansvarige Erik Norrström.

Företaget som anlitat Security Solution som GDPR-rådgivare i Värnamo är IDATA. IDATA erbjuder kunder i Sverige tjänster för hantering, arkivering och distribution av dokument i digital form. Vår jurist är just nu anlitad för att säkerställa att de personuppgiftsbiträdesavtal IDATA ingår framöver uppfyller de krav som ställs i och med dataskyddsförordningens ikraftträdande. ...

- Vi ser fram emot samarbetet med Benify som med sitt internationella synsätt på analysarbete kommer att ytterligare förbättra vår analysplattform uSecure, säger Anders Möller VD i Security Solution. 
Benify är idag ett av de ledande bolagen inom förmåner och ersättning då flera av världens största arbetsgivare använder deras smarta förmånsportal.